14 јул 2016

Poštovani posetioci bloga
Zbog smrti mog dragog prijatelja Zoke, nisam imao ni volje ni snage da juče pripremim rebuse za objavljivanje, pa ću napraviti jednu pauzu do nedelje. Zoran Arsić Zoka, zauvek je napustio ovaj svet i nadam se, otišao na neko mnogo lepše i mirnije mesto, na kojem će biti okružen anđelima. Bio nam je svima dobar i iskren prijatelj, uvek spreman da pomogne, raspoložen u svako doba za druženje, za zanimljive priče i dogodovštine iz svog života.
Zoka nije bio enigmata, ali će u enigmatskim arhivama ostati zapisan kao jedan od učesnika 12. enigmatske kolonije u Drinskoj oazi. A tu se našao sasvim slučajno. Ja sam pokušavao danima da zainteresujem neke od kolega enigmata da pođu sa mnom da ne bih išao sam kolima, pa pošto niko nije mogao, na kraju sam pozvao Zoku, a on je samo rekao: ''Kada krećemo?''. Bio je veliki ljubitelj putovanja i druženja, pa mu nije bilo teško da se na brzinu spremi i krene sa mnom.
Dragi Zoko, počivaj u miru!




1 коментар:

Анониман је рекао...

Slava mu!
Simpatičnog i dobrodušnog čoveka sam upoznao na pomenutoj koloniji u "Drinskoj oazi". Vraćajući se s njima, svratili smo u Banju Koviljaču, gde je u parku načinjen prvi snimak.
Lozničanin