11 јануар 2017

IZBOR NAJBOLJEG REBUSA 2016. GODINE

                Nakon izbora najboljeg rebusa decembra meseca, vreme je da izaberemo najbolji rebus objavljen na ovom blogu u toku 2016. godine. U konkurenciji za prvo mesto biće samo rebusi koji su pobeđivali u mesečnim izborima. Za glasanje u izboru najboljeg rebusa u 2016. godini odabrao sam 6 sudija. To su enigmati koji dobro poznaju rebuse, ali su vrlo retko učestvovali u našim glasanjima, pa sam hteo da vidim i njihovo mišljenje. Način bodovanja je sledeći: odabraćete 5 rebusa za koje smatrate da su najbolji i dodelićete im 5,4,3,2 i 1 bod. Vaše ocene šaljite ISKLJUČIVO na moj mejl:  nikic.branislav@gmail.com

                Rok za slanje vaših glasova je nedelja 15.01.2017 do 20,00. Rezultate izbora za rebus godine, kao i spisak sudija, objaviću iste večeri nakon završetka glasanja. Trojicu prvoplasiranih očekuje diploma, a pobednika i zlatna plaketa.













10 јануар 2017

NAJREBUS DECEMBRA

Rebus koji je u prvoj fazi glasanja dobio poene od svih sudija, u drugoj fazi je takođe osvojio najviše poena i na kraju sasvim zasluženo trijumfovao. To je rebus: Dobio kovač lančić (do Biokova člančić), naše koleginice Mirke Šajić. Mirki je ovo druga pobeda u mesečnim izborima 2016. godine. Bravo Mirka, sjajan rebus! Drugo mesto je osvojila još jedna naša koleginica, Svetlana Jorgaćijević, pa i njoj sve čestitke za odličan plasman i sjajan rebus. Velika zahvalnost i sudijama koji su odlično obavili svoj posao.