08 јануар 2016

IZBOR NAJBOLJEG REBUSA 2015. GODINE

                Nakon izbora najboljeg rebusa decembra meseca, vreme je da izaberemo najbolji rebus objavljen na ovom blogu u toku 2015. godine. U konkurenciji za prvo mesto biće samo rebusi koji su pobeđivali u mesečnim izborima. Pravo na glasanje imaju svi posetioci bloga, dakle i sastavljači i rešavači, s tim što autori rebusa koji su ušli u finale, ne mogu glasati za svoj rebus. Način bodovanja je sledeći: odabraćete 5 rebusa za koje smatrate da su najbolji i dodelićete im 5,4,3,2 i 1 bod. Vaše ocene šaljite ISKLJUČIVO na moj mejl:  nikic.branislav@gmail.com

                Rok za slanje vaših glasova je utorak 12.01.2016 do 20,00. Rezultate izbora za rebus godine objaviću iste večeri nakon završetka glasanja. Trojicu prvoplasiranih očekuje diploma, a pobednika i zlatna plaketa.

Molim vas da ne upisujete vaše poene kroz komentare, već isključivo šaljite na moj mejl!














06 јануар 2016

NAJREBUS MESECA DECEMBRA

Glasanje je završeno, poeni su upisani i sabrani i dobili smo novog šampiona meseca. To je sjajni novosadski majstor za rebuse Milan Sečujski sa rebusom: Gase li se pozorištanca? (Gas elise po zori štanca). Milan je dobio čak 7 četvorki, pa nije bilo dileme ko će pobediti. Čestitam! Drugo mesto pripalo je sarajevskom enigmati Ejubu Semiću, koji je imao originalnu i zanimljivu postavku. Treći je Čedomir Jelić iz Vareši koji je ponovo imao 5 svojih rebusa među prvih 10. Evo najboljeg rebusa i tabele sa najboljih 10.