14 децембар 2023

Najava SOZAH-a


 Jubilarni 40. SOZAH održat će se od 26. do 28. aprila 2024. godine u Rapcu u hotelskom kompleksu "Maslinica". Točno ime hotela znat će se tjedan dana prije početka. Radi se o tri međusobno spojena hotela od 4 zvjezdice "Mimoza", "Hedera" i "Narcis".

Raspored događanja bit će uobičajen.

U petak 26. aprila dolazak u popodnevnim satima, zatim večera pa tradicionalno natjecanje u rješavanju "Čvor open".

U subotu 27. aprila rješavačko natjecanje prije ručka, a nakon ručka natjecanje u rješavanju logičkih zadataka. Navečer, proglašenje pobjednika tijekom večere.

Sastavljačko natjecanje bit će raspisano oko Nove Godine i moći će sudjelovati svi, bez obzira da li dolaze u Rabac ili ne.

U nedjelju nakon doručka razgledavanje starog grada Labina uz stručno vodstvo i nakon toga ručak u Labinu ili bližoj okolici. Nakon ručka odlazak sudionika.

Cijena boravka 111 Eura. U cijenu je uključen smještaj u dvokrevetnoj sobi, večera u petak, doručak, ručak i večera u subotu te doručak u nedjelju. Uz ručak i večeru uključeno je i jedno piće. Moguće je i besplatno korištenje unutrašnjeg (grijanog) bazena, a oni odvažniji mogu se i okupati u moru, s obzirom da je hotel na plaži.

Onaj koji želi biti sam u sobi morat će nadoplatiti 50 Eura.

Za one koji neće boraviti u hotelu, a žele biti na ručku ili večeri cijena je 24 Eura po obroku.

Moguće je (što se tiče hotela i poželjno) plaćanje unaprijed preko linka na web stranici Maslinice d.o.o.

Točna satnica događanja bit će poznata najmanje mjesec dana ranije.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na valterkvalic@yahoo.com ili na (091)570-4706.

Valter Kvalić




Нема коментара: