22 март 2022

8 коментара:

Бранислав Никић је рекао...

postavka: 4, 9, 4

Slavko Bovan је рекао...

KRAJOLIK ASTRAHANA (kraj olikastra Hana).

Ilija Đurković је рекао...

Mislim da ne treba objavljivati pomoć ovako rano, time se ubija čar rješavanja onima koji nisu stigli pogledati rebuse u 7.00h ili malo kasnije zbog poslovnih ili drugih obaveza. Možda bi trebalo usvojiti neko pravilo da se recimo u 16.00h objavi fraza postavke. Nadam se da se i ostale kolege slažu sa ovim predlogom.

Aljoša Vuković је рекао...

Ja se ne slažem Ilija. Treba to objaviti točno u 9.37.😊

Бранислав Никић је рекао...

Mogu ja postaviti pomoć kasnije, zašto da ne. Nisam o tome razmišljao, ali se slažem sa Ilijom. Jedino što ne mogu garantovati da bih postavku mogao napisati u određeno vreme. Neka bude u toku poslepodneva od 16,00-20,00.

Ilija Đurković је рекао...

Bane, nije uopšte sporno u koje vrijeme, kad god stigneš; samo da ne bude ovako rano...

Nedjeljko Nedić је рекао...

Što se mene tiče, odmah napiši pomoć!!!

Slavko Bovan је рекао...

Kao prilog ovoj diskusiji, oba rebusa sam odgonetnuo ranom zorom (prije pomoći) a rješenja sam upisao kada sam vidio da nike ne upisuje rješenje 3-4 sata (obično tako radim). Rebusi se mogu odgonetnuti bez pomoći, donji za "sekund" a ovaj sam se malo "pommučio", krenuo sam otpozadi HANA, ASTRAHANA ...pa sam probao šta može biti PREDELI, KRAJOLIK...

Možda nije loš Ilijin apel da se makar do podne ne stavljaju pomoćne faze, ali bih i ja imao apel - slijedite moj primjer, ne utrkujte se ko je prije da upiše rješenje. Pružite šansu svima, pa onda sat-dva od objave upišite rješenje. Ko je u međuvremenu, takođe, odgonetnuo može (ako hoće) da upiše da je i on došao do istog rješenja.