19 март 2022

Поштоване колеге,
достављам фотографије које су настале у среду 16. марта за време посете председника ВЛАДИМИРА ШАРИЋА и секретара ВЕРОЉУБА БАБИЋА председнику општине Коцељева ДУШАНУ ИЛИНЧИЋУ а сниматељ је ВЕСНА БОШКОВИЋ. новинарка "Гласа Подриња". Приликом посете договорено је са председником општине Коцељева да ће они помоћи максимално организацију 21. СЕС-а:
обезбедиће аутобус за излет (обилазак Музеја и манастира Каона), свечани ручак на затварању у њиховом ресторану о њиховом трошку, ланч пакет за време излета, мајице за учеснике са знаком ЕСС-а, логом СЕС-а и грбом Коцељеве, свечано отварање СЕС-а, као и разне поклоне. 
Приликом посете хотелу "ДВОРАЦ ИВАНОВИЋ" прихваћена је понуда хотела да се од 26. до 28. августа одржи 21. СЕС у аранжману по цени 89 евра за два полупансиона. Хотел ће обезбедити коктел добродошлице а увече ће бити жива музика. Договорено је да се до 1. јуна изврши уплата аванса од 40% цене аранжмана. Детаљне информације ће се ускоро објавити са оквирним програмом 21. СЕС-а.
В. Шарић
 
 



1 коментар:

Анониман је рекао...


Hvala Bane na ovoj objavi!
Da li će ostati najavljeni termin 26 - 28. 08. zavisiće od toga da li će se izmeniti cena. Rezervni termin je oktobar po celi 65 evra za vikend za jednu osobu.

Vlašar