13 јануар 2019

NAJREBUS 2018.


Istekao je predviđeni rok za slanje, ali mi je od 6-oro sudija, svoje glasove poslalo 4. Moraću da zamolim neke druge kolege da glasaju, a ako se ipak desi da glasove od dvoje sudija koji nisu glasali dobijem, uvažiću i njih. Rezultate ću objaviti čim dobijem glasove od sudija koji su naknadno izabrani.

7 коментара:

Quizmaster је рекао...

Mislim da ovo stvarno nije u redu, koliki trud ulaže Bane tokom godine i onda dočeka da neko ne uloži taj minimum napora da mu pomogne. Bavljenje hobijem zahteva veliku ljubav i posvećenost i stoga je neodazivanje na ovakvu molbu nepoštovanje prema tome što kolega troši svoje vreme i energiju da bi priredio nešto lepo i vredno za enigmatske arhive.

Svetlana је рекао...

Mislim da znam koje dve osobe fale. Jedna od njih se već odavno izjasnila da ne želi da ocenjuje rebuse, pošto ima drugačije kriterijume, a druga osoba je skoro čitave godine potpuno neaktivna na blogovima.

Zoki, nikada se ne zna šta se dešava u nečijem privatnom životu, ne može samo tako lako da se neko osudi.

Quizmaster је рекао...

Neaktivan na blogovima? Pa šta onda, dobije poziv i čak ni ne odgovori da ne može, neće ili šta već. Drukčiji kriterijumi? Pa tek to nema smisla, ovde nisu ni postavljena neka uputstva za glasanje, niti sudije daju analize, nego baš naprotiv, glasa kako ko hoće, a ima i nedoslednosti u glasanju.

Milan S. је рекао...

Pošto sam skoro čitave godine neaktivan na blogovima, ne bih da pomislite da se radi o meni -ja sam ocene poslao na vreme. Doduše, umalo da se to ne desi, jer je sticajem raznih čudnih okolnosti mejl stigao do mene sat-dva pre isteka roka.

Svetlana је рекао...

Milane, nisam mislila na tebe. :)
Ti si žirirao EDL, a i učestvovao si nedavno na Zokijevom takmičenju.

Neke druge osobe uopšte nema, kao da je potpuno nestala.

Milan Žarkovački је рекао...

'Zna se ko ovde voli da krade!' ;-)
https://youtu.be/QtyopsstOOA

Svetlana је рекао...

Za jednu osobu sam promašila, izvinjavam se.