11 новембар 2015


7 коментара:

Dusan је рекао...

PODUŽE TOMA LOVI

Luka је рекао...

Bravo dušane za riješenje. Ja ne vjerujem da bi ga uspio riješiti, obzirom da su, prema mojoj percepciji slike, na njoj mreže za morsku ribu, a alovi se više koriste u riječnom ribarstvu, vjerovato i iz razloga što je riječ potiče iz mađarskog jezika.

Luka је рекао...

Oprosti, trebalo je pisati Dušane!

Svetlana је рекао...

Ovog sam se i pribojavala, da će neko ko se razume u mreže, reći da ovo nisu alovi. :)

Da budem iskrena, pojma nemam kako oni izgledaju, a sve mi je još otežalo to, što koristim samo one slike koje su označene kao javno vlasništvo, tj. bez "kopirajta", pa mi izbor nije bio prevelik. Na ovoj slici je gomila mreža, pa sam se nadala da se neće videti kakve su. :D

Dusan је рекао...

Barba Luka, nije nikakav problem! Pozdrav tebi i Bilankovu.

Luka је рекао...

Ma sve OK Svetlana, ja sam samo naveo svoje viđenje oko raspoznavanja predmeta na slici. Često se pojave ti sitni problemčići, bilo u prikazurebusa ili pak "korjenovanju" (po Mister Faulu), i red je tu i tamo skrenuti pažnju na njih da ih se ubuduće izbjegne, ali ne treba u tome pretjerivati i ponekad tražiti "dlaku u jajetu".

Бранислав Никић је рекао...

Svetlana, ne moraš se opterećivati time da li je slika zaštićena kopirajtom ili nije. Ovaj sajt je nekomercijalan, pa se korišćenjem slika ne povređuju ničija prava.