21 новембар 2011


12 коментара:

Dusan је рекао...

UZDE SE TAKO DRŽE

Dusan је рекао...

Bravo Ero za postavku i rješenje (ako nije i Bane malo korigovao)!

ero је рекао...

Bane nije korigovao, pa bravo meni :))))

Ali, bravo i Banetu na ovom serijalu rebusa.

Анониман је рекао...

Super rebus!!!

Nikola Petkovski

Dusan је рекао...

NIDZO, KAKO I KADA CE BITI OBJAVLJEN IDENTITET
"DOBRONAMJERNOG" ANONIMUSA?

Dejan Minić је рекао...

Ma, to sam ja ljudi, samo vas malo zezam.

Dusan је рекао...

Je si li taj npr D--a- M-n-c

Quizmaster је рекао...

Ali zašto konj prede?! :)

Dusan је рекао...

Анониман је рекао...
S_ _ _ s_ _ _ r_ _ _ _
Ovog anonimnog, koji se ovako oglasio na rebus Dejanov, mislim da moze razotkriti samo Nikola.

Анониман је рекао...

Stanite ljudi, polako. Ako je Dušan postavio MENI pitanje kad će i kako biti razotkriven identitet "dobronamernog" anonimusa (valjda zato što sam bivši viši inspektor SUP-a) mogu da kažem samo: istraga je u toku, neće se on još dugo skrivati. To što je nakon toga Dejan "priznao" da je ON taj anonimus i da nas samo malo zeza, ne mogu da prihvatim zdravo za gotovo, jer, otkud sad odjednom taj napad iskrenosti? Da li ga peče savest, oseća li grižnju savesti? Ma on samo doliva ulje na vatru. Ali dolijaće i on (ovako proizlazi da je anonimusov saučesnik), priznaće on i ono što je uradio i ono što nije uradio kad prođe jednom drugom anonimusu (samo meni poznatom) kroz šake. Jao, jao! A onaj poslednji Dušanov komentar, ono sa S_ _ _ s_ _ _ r_ _ _ _ uopšte ne razumem, kako da razotkrijem anonimnog kad ne vidim koji je taj rebus Dejanov - rebus je Slavkov. Oćete da me zbunite u istrazi, pa mi podvaljujete sa dokazima. Ajde, ajde, stići će vas kazna jednog dana.

Nikola Petkovski

Dusan је рекао...

Nikola, mislio sam na Dejanov rebus(jedini na blogu od 27.10.11.)i prvi komentar S_ _ _ s_ _ _ r_ _ _ _ ,a rjesenje je bilo SARA SUŠI RUBLJE. Tu leži zec.Ne vjerujem da nam autor rebusa olakšava posao.Takvih polurješenja je bilo više u poslednje vrijeme.Inspektore razotkrijte nam osobu X.

Анониман је рекао...

E prijatelju, i ja bih rado da ga razotkrijem. Na kraju krajeva taj "mister X" je uzeo u zaštitu moj anagram sa memorijala MM koji se plasirao na 10 mesto, a on je mislio da je trebao da pobedi. Ako nizašta drugo, onda upravo zbog toga bih hteo da znam ko me toliko ceni, ali eto čovek se krije, pa to ti je. Ali vratiće se on "na mesto zločina" pa ćemo ga onda uhvatiti, pa ne može se večno kriti. Svi "zločinci" uvek naprave neku grešku. Pravda je spora, ali uvek stiže. Anonimuse, pomozi i ti malo!

Nikola Petkovski