27 септембар 2011


10 коментара:

Анониман је рекао...

MIRI (Stupici) SKUP ATILA
MIRIS KUPATILA

(Moram da priznam da mi je ovo ili nešto slično odnekud poznato)

Nikola Petkovski

Бранислав Никић је рекао...

Naravno da ti je poznato, objavljeno je na Enigma Kafe-u. U ovom dvonedeljnom predstavljanju Milana i Snežane Sečujski, prikazujem rebuse koji su već objavili, a kasnije ću po potrebi objavljivati i one koji nisu, ako odgovaraju zadatoj temi.

Sneza је рекао...

Milan i ja se takmičimo u tome da nam rebusi budu ni nalik prethodnima:) Tako da, Nikola, ako si video nešto slično ranije, ja nisam:)))

Malo mi je jedino ovaj Ero u trileru već viđen, ali mislim da ona jednačina opravdava njegovo ubacivanje:)

Анониман је рекао...

Bane je ustvari dao odgovor. Jeste, sad se sećam da sam nekoliko od ovih rebusa video na Enigma kafeu ili su možda bili predmet rešavanja kad nam se predstavila gospođa Snežana. Tada ih nisam rešavao, dakle ostali su mi u sećanju da sam ih video. U svakom slučaju, rebusi su ekstra (vidi moj komentar na Enigma kafeu od pre nekoliko minuta).

Nikola Petkovski

Sneza је рекао...

s obzirom na sliku koju je Milan poslao, nije ni čudo što sam gospođa Snežana!:) Kao što se da primetiti, ono nam je slika sa venčanja, inače smo neformalniji... mnooogo:)

pozdrav, Sneža:)

ero је рекао...

Pošto ih poznajem (iz Sombora Snežu, a od ranije Milana)) potvrđujem da su gospodin i gospođa :)) Sečujski neformalniji nego ovaj par sa slike :)))

Toliko su neformalni da su idealan uzor, odnosno obrazac, kakvi nam trebaju učesnici Susreta enigmata Srbije (i šire) koji će se održali sledeće godine u Kikindi.

Sneza је рекао...

hahahaahahaha! kakvi god, dolazimo ako Nidža kaže da može!:)

Анониман је рекао...

E, sad objasnite koji je taj Nidža. Jer mene zovu i Nikola i Kole i Nidža. Naravno da ja nisam jedini Nidža, ali ja se uopšte ne pitam da li ovaj neformalni par može ići u Kikindu. Što se mene tiče, naravno da može (ako imaji decu, nek' dovedu i decu) :) :) :)

Nikola Petkovski

Sneza је рекао...

ahahahahaha aaahahahaha! bolje da se mi držimo rebusa, zbunismo se ovim pošalicama!:)))

Nidža je naš petnaestomesečni sin, pa se zato on pita:)

iskreno, ja mislim da nema baš puno imena na ovim enigmatskim blogovima, forumima... (i baš mi je žao zbog toga!)A ja sam na Enigma kafeu već pominjala našeg Nidžu, pa reko to se sad već sigurno pročulo...:)))

Znači, dolazimo nas troje u Kikindu! U patikama;)

Анониман је рекао...

For the reason that the admin of this website is working, no uncertainty very shortly it will be well-known, due to its feature
contents.

Feel free to visit my web blog - cellulite treatment