16 април 2010

Да не чекамо суботу, ево одмах и укупних резултата за ова три дана такмичења. Пре тога само да подсетим да су додатне поене освојили Никола Живановић - 3, Славко Бован - 2, Чедомир Милановић - 1. Победник 2. такмичења у решавању ребуса је Никола Живановић са освојених 72 поена. Никола честитам и надам се да ћеш можда за неко од наредних такмичења ти осмислити ребусе, јер знам да ниси само изузетан решавач већ си и одличан састављач.
Коначна табела изгледа овако:

1. Никола Живановић       72 поена
2. Славко Бован                 65
3. Јован Новаковић            48
4. Никола Петковски          46
5.-6. Аница Милошев и Чедомир Милановић    41
7. Милосав Марјановић    30
8. Лука Павичић                 20
9. Жељко Прванов             10

На крају бих да се захвалим свима на учешћу и да пожелим да вас у следећем такмичењу буде још више.

3 коментара:

Kontrolor је рекао...

Čestitam Nikoli i Slavku, kao i organizatorima. Pozdrav svim učesnicima ove rebusijade. (Možda bi moglo da se usvoji ime za naredna takmičenja :))

Nikola Živanović је рекао...

Bilo mi je vrlo zanimljivo prethodne tri večeri. Čestitam Dejanu na raznovrsnim zadacima. Najviše mi se dopao onaj sa Oliverom Katarinom, a generalno mi se ne sviđaju rebusi u kojima se kao rešenje dobijaju lična imena ili nadimci. Nisam baš vešt u sastavljanju rebusa, tako da ne mogu da obećam da ću pripremiti neko slično takmičenje, ali mogu da se potrudim.
Slavko, bio si jak rival.

Dejan Minić је рекао...

Čestitam Nikoli na pobedi! Čestitam i svim takmičarima. Onako otprilike, mislim da se bar udvostručio broj jedinstvenih poseta tokom ovog takmičenja, ali to ipak nije doprinelo većem broju takmičara.
Hvala Banetu što mi je omogućio ovu priliku, mislim da je majstorski pripremio rebuse. Hvala i Zoranu od kog je potekla ova ideja. Pozdrav svima.