10 новембар 2019

NAJREBUS OKTOBRA

Završeno je glasanje za najrebus oktobra. I ovog puta je bilo dosta neizvesnosti i obrta, jer je bilo više odličnih rebusa koji su ravnopravno konkurisali za 1. mesto. Na kraju je pobedio sjajan rebus Zorana Milunovića KORAK SNAGU SLAMA (Koraks na guslama). Ovaj rebus je imao najviše poena u 1. krugu i jedini je koji je u 2. krugu dobio bodove od svo četvoro sudija. Takođe je zanimljivo da nije dobio ni jednu 5-icu. Čestitam Zorane! Pohvala i najbližim pratiocima za isto tako dobre rebuse, koji su ovaj izbor učinili zanimljivijim. 




4 коментара:

Svetlana је рекао...

Čestitam, Zorane! Sada ću već proći kao sa Čedomirom, da ne znam šta novo da napišem. :D

Apropo Čeda, gde nam se on sakrio? :)

Ilija Djurkovic је рекао...

Izvinjavam se naprije Banetu, a onda i ostalima, što nisam ispunio obavezu glasanja kako peti sudija. Potpuno sam previdio, a čak nisam ni javio Banetu... :(

Бранислав Никић је рекао...

Ilija nemaš brige, ništa ti ne zameram, jer svi mi imamo raznih obaveza, pa nije lako uvek sve uskladiti.
Povodom Zoranovih rebusa, ima i jedna zanimljivost. Rebus sa rešenjem NE NAPREŽITE GUZE Zoran mi je poslao 25. oktobra i pokušao da predvidi da će na izboru za najrebus biti plasiran na jedno od prva tri mesta. Ja sam rekao da mislim da će biti negde izmešu 7-8 mesta i skoro pogodio, jer je osvojio 9. mesto. Pošto sam bio bolji prognozer, Zoran mi duguje porciju ćevapa na budućim, jubilarnim, susretima u Nišu sledeće godine.

Zoca је рекао...

Opklada je važila za kolače. Kako je Bane rekao da isplata ide na sledećim Susretima u Nišu, ja sam naveo da ga, nevezano za opkladu, ukoliko Susreti budu u Nišu, vodim na roštilj. Roštilj podrazumeva jelo po izboru, ja preporučujem rebarca ili dimljenu vešalicu, ali to je izbor dobitnika. Ovo su detalji prepiske koje Bane nije objavio, valjda da mu ne bi previše zavideli:) A za rebus... Šta da kažem, mislio sam da će više njih ''pasti na guze'':)