02 септембар 2024

 Енигматски савез Србије

Грошница, Шимановци, 01.09.2024.


Поштовани учесници и енигматски пријатељи,
достављамо Вам Енигмоинформатор број 7 са резултатима  4. кола 5. ОТВОРЕНОГ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ у састављању загонетака (скраћени приказ најбоље пласираних радова и табеларни приказ са оценама чланова жирија) и преглед свих пристиглих радова по редним бројевима из табеле.

Победник 4. кола је Аљоша ВУКОВИЋ из Шибеника испред Зорана РАДИСАВЉЕВИЋА из Новог Сада и Драгише ЦЕТИЋА из Гацка којима ће припасти пехар (прваку) и одговарајуће медаље.

Свеукупни победник после 4 одржана кола је Зоран РАДИСАВЉЕВИЋ из Новог Сада испред Небојше ДРАГОМИРОВИЋА из Бања Луке и Зорана МИЛУНОВИЋА из Ниша. У прилогу је табеларни приказ коначног пласмана свих 45 учесника са бројем поена освојених по колима (14 учесника је послало радове за сва 4 кола, 11 учесника за 3 кола, 7 учесника за 2 кола и 13 учесника за једно коло). 

Честитамо победницима и најбоље пласираним учесницима. Награде и захвалнице учесницима ће бити уручене на 23. Сусретима енигмата Србије у Параћину 27. октобра ове године. Захваљујући свим такмичарима и члановима жирија срдачно Вас поздрављамо.

Координатор                                   Председник ЕСС
Александар Јанковић                     Владимир Шарић

Нема коментара: