26 септембар 2019


6 коментара:

Miroslav Cvetković је рекао...

Да: загушљиво, а из свог града не може отићи (није Смедерево у питању, а није ни Панчево).

Бранислав Никић је рекао...

Samo pogledajte tablicu...

Milan Žarkovački је рекао...

Nema Nikola izbora.

Svetlana је рекао...

Ajoj! :D
A ja sam uporno pokušavala da ga rešim kao rebus situacije, pošto sam videla da vatra ide na kola. Nema šta nisam pokušala - besni, preti, nišani, cilja, bljuje vatru, oprlji, zapali... :D

Čak sam i to pronašla da je ford u pitanju, pa sam gledala razne fordove modele, da li se uklapaju u rečenicu... :)

Zoca је рекао...

Tek sad sam navratio ovde. Vidim, rebusi za koje sam mislio da su teži rešeni su brzo, dok se ovaj pokazao težim. Eto šta ilustracija može da učini rešavačima. Izvinjenje Svetlani i onima koji su se namučili oko njega, nije mi to bila namera. A za treći rebus i Andonovo pitanje za moguću odluku žirija, mislim da bi ona zavisila od njegovog sastava. Nezgodno je što ne može frazom da se tačno naznači gde ide upitnik. To mi jeste promaklo, ali mi se rešenje činilo logičnim, jer je kamata ''majka'' za svaku banku, sve one to i rade, kamate nas i otvoreno i uvijeno (sitna slova na ugovoru). To tvrdim iz višegodišnjeg iskustva:) Ali, još dve rate i slobodan sam da podignem sledeći kredit.

Svetlana је рекао...

Nemoj se izvinjavati, Zorane. :)
Krenula sam od sebe, da se sigurno ne bih toliko trudila da napravim ovako lepu ilustraciju, da to nije apsolutno neophodno. Još uvek ne poznajemo tvoj stil ilustrovanja, pa verovatno zato malo lutamo, ali brzo ćemo se navići. :)