26 септембар 2018


4 коментара:

Milan Žarkovački је рекао...

Protumarasmo Rijekom.

Ako je to Mara. A, biće da je to Svetlana ilustrovala pa je samo ova slika došla u obzir jer je jedino ona slobodna, a nigde je nema među normalnim rezultatima Gugla, a dobro dođe i za zbunivanje rešavača.

Simpatičan rebus!

Бранислав Никић је рекао...

Rešenje je tačno. Rebus sam ja ilustrovao po Ilijinoj ideji. Glumica Runi Mara je postala poznata po ulozi Marije Magdalene u istoimenom filmu Garta Dejvisa, koji je počeo sa prikazivanjem u martu ove godine. Možda sam trebao da zalepim negde poster filma radi lakšeg traženja po internetu, ali bi mi kvario ilustraciju. Na kraju sam zaključio da je sve ostalo u rebusu poznato, pa se može pogoditi njeno prezime i bez poznavanja glumice, a ti si to na taj način i uspeo da rešiš.

Svetlana је рекао...

Milane, ne diraj ti Svetlanu! :D
Već jako dugo nisam ilustrovala ničije rebuse osim svojih, a pošto nemam toliko slobodnog vremena kao pre, i sa njima znam da kasnim.

Što se tiče zbunjivanja, to radim isključivo sa sopstvenim rebusima, gde mogu do mile volje da se zezam, iako vidim da ne shvata baš svako moje šale onako kako sam ja to zamislila. (Ovo se ne odnosi na neku određenu osobu, već uopšteno, čitajući reakcije)

Šta fali ovoj ilustraciji? Meni je baš lepa.

Milan Žarkovački је рекао...

Ilustracija jeste baš lepa, Svetlana, čak bih rekao da je u tvom stilu. (Deluje mi kao da je napravljena od slobodnih fotografija. Ko bi rekao da i ta osobina slike može da se nasluti iz samog njenog izgleda?!) A eto, dala nam je priliku da opet nešto naučimo o aktuelnim filmovima, ovaj blog je dosta dobro mesto i za to.