10 април 2010

ПОЗИВ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

Као што сам и обећао, у току следеће недеље почеће ново такмичење у решавању ребуса. Ребусе је за ову прилику саставио Дејан Минић из Лесковца. Такмичење ће се одржати у три дана, среду, четвртак и петак (14.-16. априла) . Са постављањем задатака почећу у 22.00 и трајаће 30 минута. Ваша решења слаћете искључиво на мој мејл nikicb@ptt.rs. Сваког дана биће објављено 5 ребуса и сваког дана ћу прогласити победника дана. За сваки тачно решен ребус такмичар добија 5 поена, а поени ће бити додељени и на основу пласмана: првопласирани осваја 3 поена, другопласирани 2, трећепласирани 1, а остали ће остати без поена. Ако два или више такмичара освоје исти број поена, пресудиће брзина слања одговора. О свим осталим детаљима обавестићу вас у среду пре почетка такмичења.

2 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Zahvaljujem Banetu, biće mi čast da se od mojih rebusa organizuje takmičenje.
Sviđaju mi se propozicije. Ostalo je nejasno da li mejlom mora da se šalje samo jedno rešenje ili mogu i više rešenja rebusa. Kao i to, da li takmičar koji je dao netačno rešenje ima pravo na ispravku u okviru propisanog vremena.

Moram da se zahvalim Zoranu Radisavljeviću na pomoći oko izbora rebusa. To je razlog zašto on neće učestvovati na takmičenju, ali je obećao da će sve pomno pratiti.
Pozdrav svima.

Бранислав Никић је рекао...

Da odmah razjasnim, mejlom se ne šalju pojedinačna rešenja već sva zajedno. Ako se neko rešenje pošalje naknadno, biće prihvaćeno, ali će se u obzir uzeti to drugo vreme kao vreme kada su poslata rešenja. Zadaci će biti postavljeni svi zajedno, a ne jedan po jedan. kada pošaljete mejl obavezno napišite ime i prezime.