09 октобар 2016

НАЈРЕБУС СЕПТЕМБРА

Нешто ме је кренуло! После првог места у категорији ребуса на конкурсу ''Дани лудаје'', првог места у такмичењу у решавању енигматских задатака, јуче у Кикинди, такође у оквиру ''Дана лудаје'', уследило је још једно прво место. Одлуком четворочланог жирија који су чинили Мирка Шајић, Борис Назански, Ејуб Семић и Илија Ђурковић, мој ребус са решењем ''алапаче ти рибу дале (ала па четири будале)'' је изабран за најбољи. Другопласирани Чедомир и трећепласирани Зоран су по мени били за нијансу бољи. Освојили су исти број бодова, али је Чедомир имао једну петицу и једну четворку, а Зоран једну петицу и једну тројку.  Жирију хвала, а пратиоцима честитке са сјајне ребусе.




2 коментара:

Svetlana је рекао...

Čestitam Bane! Ovaj rebus je bio među šesnaest "najboljih" po mom izboru, ali u 10 nije dospeo. :D
Onaj tvoj sa Momirom Vučenovićem, koji nije ušao u drugu fazu, mi je bio "strava", ali sam se već navikla na to da se moj ukus, što se tiče rebusa, prilično razlkuje od većine. :)

oaktreeB је рекао...

Čestitke i od mene, Bane! Nema razloga za bilo kakvu sumnju u valorizacijama, pobeda je zaslužena, plus, verujem da će se Čedomir uskoro ovajditi sa "strašljivim kusim volom" :)